Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

«Μόνο η Άρσεναλ μπορεί να σταματήσει τη Γιουνάιτεντ»

Κούρσα για δύο έχει εξελιχθεί το αγγλικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Σεμπαστιάν Σκιλασί. Ο αμυντικός της Άρσεναλ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία των «κανονιέρηδων» τονίζοντας πως μόνο αυτοί μπορούν να ξεπεράσουν το σύνολο του Άλεξ Φέργκιουσον και να τερματίσουν πρώτοι.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του Γάλλου σέντερ μπακ που περιλαμβάνονται στο matchday programme του σημερινού αγώνα των Λονδρέζων με τη Σάντερλαντ:

«Πιστεύω ότι πρωταθλητής φέτος θα είναι ή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή εμείς. Με την Τσέλσι να βρίσκεται δέκα βαθμούς από την κορυφή και την Τσέλσι δώδεκα, η Άρσεναλ είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να σταματήσει τη Γιουνάιτεντ από το να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Βρισκόμαστε μόνο μερικούς πόντους πίσω από την Μάντσεστερ, οπότε δεν έχουμε περιθώρια λάθους, ιδίως στην έδρα μας κόντρα σε ομάδες που είναι θεωρητικά πιο αδύναμες.

Όλα τα ματς είναι δύσκολα και θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος, ωστόσο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να μαζεύουμε τρίποντα για να πιέσουμε την κορυφή. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα.

Προς το παρόν είμαστε πίσω αλλά θα προσπαθήσουμε να προσπεράσουμε
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: