Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Σενάριο με Πατέρα και ξένο επενδυτή

Ο Νίκος Πατέρας τόνισε ότι θέλει να παρευρεθεί στο επόμενο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και αν βρίσκεται στην Ελλάδα θα το κάνει. Ο Τζίγκερ έχει βρει ξένο επενδυτή και συζητά την παραχώρηση του 25%.


Ο Νίκος Πατέρας δεν είναι πλέον μέλος του Δ.Σ., αφού έχει παραιτηθεί, και έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα Δ.Σ. Με δηλώσεις του όμως στη Sportday παραδέχτηκε ότι έχει σκοπό να παρευρεθεί στο επόμενο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει τέλος Μαρτίου.

«Αν είμαι στην Ελλάδα όταν θα προγραμματιστεί το επόμενο Δ.Σ. θα πάω», τόνισε χαρακτηριστικά, αν και όπως παραδέχεται έχει προγραμματίσει να βρίσκεται στο εξωτερικό την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου. Ο Γόντικας όμως ίσως προτείνει να γίνει αρχές Απριλίου το Δ.Σ., ώστε να είναι όλοι παρόντες και να συζητηθούν τα οικονομικά που… «καίνε», για να δουν πώς θα βγει η νέα σεζόν.
Πάντως, τελευταία υπάρχουν φήμες, όπως αναφέρει η συγκεκριμένη εφημερίδα, ότι ο Πατέρας έχει σκοπό να κάνει δυναμικό come back αγοράζοντας περισσότερες μετοχές, ενώ και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ετοιμάζει τις δικές του εκπλήξεις αφού ακούγεται ότι έχει βρει ξένο επενδυτή και είναι σε συζητήσεις μαζί του για την παραχώρηση του 25% των μετοχών του.
Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: