Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

«Σας χρειαζόμαστε όλους»

Να βρίσκονται σε εγρήγορση μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους παίκτες του ο Μάκης Χάβος στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε στους ποδοσφαιριστές του επισημαίνοντάς τους ότι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι το τέλος της σεζόν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Μεγάλη αναφορά έγινε αρχικά στον αγώνα του Κυπέλλου ΟΠΑΠ… «Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ειδικά από την στιγμή που μείναμε με εννέα παίκτες και μετά, κάνατε πραγματικά μια πολύ καλή προσπάθεια. Λέγαμε πριν από το παιχνίδι ότι θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση και θεωρώ ότι με το αποτέλεσμα που πήραμε αυτό κάναμε», τόνισε ο Μάκης Χάβος για το παιχνίδι και συνέχισε αναφερόμενος στα άλλα παιχνίδια:

«Επειδή έρχονται δύσκολα και συνεχή παιχνίδια πρέπει όλοι σας να είστε έτοιμοι γιατί θα χρειαστείτε. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας αυτός της Κυριακής –πάλι με την ΑΕΚ- και η προσοχή μας θα πρέπει να είναι αποκλειστικά στραμμένη εκεί», κατέληξε.

Σήμερα δείχνει 11άδα
Χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησαν χθες όσοι αγωνιστήκαν κατά της ΑΕΚ για το Κύπελλο ΟΠΑΠ. Για τον λόγο αυτό ο Μάκης Χάβος δεν έβαλε τους παίκτες του να παίξουν οικογενειακό διπλό από το οποίο θα έβγαιναν κάποια συμπεράσματα για την 11άδα που σκέφτεται να παρατάξει στο δεύτερο σερί παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί σήμερα, ημέρα στην οποία θα ανακοινώσει και την αποστολή για το παιχνίδι.

Οι εικασίες μπορούν να γίνουν –πάντως- για το σχήμα που θα παρατάξει είναι πολλές. Πιθανότερο σχήμα είναι το 4-3-3 με τον Αρίας να ξεκινά για πρώτη φορά στην 11άδα. Βέβαια, κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Μάκης Χάβος ενδέχεται να επιλέξει ένα σχήμα 4-4-2 με επιθετικό δίδυμο τους Μουσλίμοβιτς και Σαλπιγγίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: