Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Παντέλης: "Έκαναν κακό στο όνομα μου"

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε λίγο μετά την καταβολή εγγύησης και ξεκαθάρισε πως είναι αθώος, ενώ έκανε λόγω για δύσκολη συνέχεια στο μέλλον λόγω της ζημιάς που έγινε στο όνομα του.
Ο έμπειρος τεχνικός είναι μέσα στα ονόματα που εμπλέκονται για το σκάνδαλο, όμως μετά από τρεις ημέρες ταλαιπωρίας βρίσκεται και πάλι στο σπίτι του.

Μιλώντας για την ταλαιπωρία που πέρασε ξεκαθάρισε στην Sportday πως περιμένει πως και πως να τον καλέσει η δικαιοσύνη έτσι ώστε να καθαρίσει το όνομα του, το οποίο υπέστη μεγάλη ζημιά από την όλη υπόθεση.  
Η αρχική του τοποθέτηση:

"Δόξα τω Θεώ που βγήκα έστω και με εγγύηση. Για μένα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αλλά περιμένω να κλείσει οριστικά η υπόθεση. Επιθυμώ οι διαδικασίες να προχωρήσουν χωρίς καμία χρονοτριβή και να καθαρίσει το όνομά μου. Δεν έχω κάνει τίποτα και περνάω μια μεγάλη περιπέτεια χωρίς να φταίω. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Για το αν έχει επηρεαστεί η καριέρα του από την όλη ιστορία, τόνισε:

"Θέλω να είμαι ρεαλιστής. Όσα διαδραματίστηκαν έκαναν μεγάλο κακό στο όνομά μου. Όπως λέει ο λαός, θα πρέπει να αποδεικνύω συνεχώς πως δεν είμαι ελέφαντας. Πάντα θα υπάρχουν αμφιβολίες για την εντιμότητά μου. Όμως εγώ θα παλέψω για να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ. Ξέρω πως πλέον είναι δύσκολο, αλλά γι' αυτό θέλω να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η υπόθεση και έτσι να αποκατασταθεί το όνομά μου".

Για το ποιους ανθρώπους είχε δίπλα του όλο αυτό το διάστημα, δήλωσε:

"Η οικογένειά μου ήταν και είναι δίπλα μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ευχαριστώ τον Κίμωνα Ευαγγελάτο (σ.σ. ο δικηγόρος του) για όσα έκανε. Ήταν υπεράνθρωπες οι προσπάθειές του και ως δικηγόρος και ως άνθρωπος. Όπως και τον πρόεδρο του Εθνικού, Νίκο Πηρούνια, τον γενικό αρχηγό, Γιώργο Μπέλο, τον συνεργάτη μου Δημήτρη Οικονόμου και τους ποδοσφαιριστές Σιλιγαρδάκη, Ψιάνο, Παγούδη, οι οποίοι ήρθαν χωρίς να τους καλέσω. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα".       sport24 gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: