Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Στα φιλικά... βαριέται!

Ο ΠΑΟΚ αποχωρεί με δύο ήττες από την Κύπρο, αφού έχασε και από την Ανόρθωση με 1-0, σε ένα παιχνίδι που ο Μπόλονι παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές.

Σε αντίθεση με το φιλικό της Τετάρτης, απέναντι στην ΑΕ Λέμεσου, όπου και πάλι είχε γνωρίσει την ήττα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσίασε χειρότερο πρόσωπο, με εξαίρεση το ξεκίνημα.

Για την ακρίβεια, στο πρώτο μισάωρο ο ΠΑΟΚ ήταν... αξιοπρεπής και είχε ορεξάτους τους Βιεϊρίνια και Αθανασιάδη. Η ζέστη και η κούραση, όμως, «ανάγκασε» τους παίκτες του Λάζλο Μπόλονι να ρίξουν ρυθμούς. 

Μάλιστα λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους (39΄) δέχτηκαν και γκολ, όταν, μετά από κόρνερ, ο Τζανίσιο σηκώθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά νίκησε τον Γλύκο.

Στην επανάληψη το παιχνίδι έμοιαζε όλο και περισσότερο με... αγγαρεία. Ο Μπόλονι πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, όμως, είναι σίγουρο ότι οι παίκτες στους οποίους έδωσε την ευκαιρία, δεν του απέδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν σε κρίσιμες στιγμές της σεζόν.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σνάουτσνερ, Λίνο (58' Ζουλιάν), Μπαλάφας, Μαλεζάς (65' Σαβίνι), Γκαρσία (42' Σκέμπης), Αρίας (58' Ρομπέρ), Τσουκαλάς (90' Ιντζίδης), Βιεϊρίνια (58' Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης (58' Κουρδάκης), Αθανασιάδης (58' Έτο).
Ανόρθωση: Στακόβιακ (75' Κωνσταντίνου), Τζανίσιο, Λεϊβακαμπέσι, Τόμασιτς, Σπρόκελ (46' Στ. Ανγκέλοφ), Λαπάν (82' Θεοδώρου), Κόζιν, Ρονκάτο, Λαβόρβε (56' Μαραγκός), Βουτσίτσεβιτς (56' Μιχαήλ), Ε. Ανγκέλοφ (71' Χατζηγεωργίου).


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: