Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ένας (χαφ) ίσον κανένας!

Από εκεί που ο Ολυμπιακός πάλευε να φέρει στο λιμάνι έναν αξιόλογο χαφ, τώρα είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε διπλή μεταγραφή για το κέντρο. Ο Μακούν, ο Εστράδα κι ο ...Ορμπάιθ.

Ένας (χαφ) ίσον κανένας!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μακούν. Ο Ολυμπιακός φαίνεται να τα έχει βρει με τον παίκτη και την Άστον Βίλα για δανεισμό, που σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, μπορεί να στοιχίσει περισσότερο από 1 εκ. ευρώ. Ωστόσο, λέγεται ότι υπάρχει διαφορά στο ποσό της ρήτρας που ζητάει ο αγγλικός σύλλογος (4-5 εκ. ευρώ) με τους "ερυθρόλευκους" να προτείνουν 2,5 εκ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε σημείο που να θεωρείται "κλεισμένη" και τη μεταγραφή του Εστράδα. Πάλι φαίνεται να υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη, ενώ και με την Μονπελιέ η διαφορά είναι μικρή. Η γαλλική ομάδα ζητάει περίπου 600 χιλ. ευρώ για τον δανεισμό και 2 εκ. ευρώ οψιόν αγοράς.

Τώρα, υπάρχει η εκτίμηση πως επειδή ο Ολυμπιακός πετυχαίνει οικονομικά προσιτές συμφωνίες για τους δύο παίκτες ότι μπορεί να γίνει διπλή κίνηση. Να αποκτήσει, δηλαδή, "πακέτο" τους δύο χαφ ή να προχωρήσει σε δεύτερη μεταγραφή μέσου αν φύγει ο Ουρτάδο, ο οποίος λέγεται ότι μιλάει με τη Ξαμάξ.

Στο δεύτερο ενδεχόμενο παίζει πάντα και η λύση του Ορμπάιθ, ο οποίος είναι επιλογή του Βαλβέρδε και μπορεί να έρθει ως δανεικός με ελάχιστο κόστος. Όπως και να έχει το σήριαλ της μεταγραφής του χαφ στον Ολυμπιακό αναμένεται να τελειώσει άμεσα κι ενδεχομένως μέσα στην εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: