Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Η προσευχή στο Corcovado και η συμβουλή του Τζίμπα…

Από την Τετάρτη η Εθνική Παίδων βρίσκεται στην Αργεντινή και την Μπαΐα Μπλάνκα, όπου την Παρασκευή ξεκινάει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μετά από μία εβδομάδα προετοιμασίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο, οι Έλληνες παίκτες νιώθουν όλο και πιο έτοιμοι για τις αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν, ξεκινώντας από αυτή με τη Ρωσία (μεσάνυχτα Παρασκευής - ώρες Ελλάδας). 

Ωστόσο, οι διεθνείς στην τελευταία βόλτα που έκαναν στο Ρίο, επισκέφτηκαν το άγαλμα του Χριστού (Corcovado) -απ’ όπου η πανοραμική θέα της πόλης είναι εκπληκτική- και εκεί… προσευχήθηκαν πρώτα απ’ όλα για την υγειά τους και έπειτα για λίγη καλή τύχη. 

Σημαντική, όμως, για τα ελληνόπουλα ήταν και η συνάντηση με την Εθνική Βραζιλίας των ανδρών, καθώς στο ίδιο είχαν την τύχη να προετοιμαστούν στο ίδιο προπονητικό κέντρο, να παρακολουθήσουν προπόνηση της «σελεσάο» και να μιλήσουν με ορισμένα από τα «είδωλά» τους. 

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Τζίμπα προς την ελληνική αποστολή: «Εσείς οι Έλληνες είστε ικανοί για όλα. Πιστέψτε στους εαυτούς σας και μπορείτε να πετύχετε κάτι πολύ καλό στη διοργάνωση» 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: