Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

«Κόβουν» τις επιχορηγήσεις, όχι την μπάλα!!

Κανονικά θα ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο (27–28 Αυγούστου) το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ όπως αποφάσισε η Πολιτεία, η οποία θα πάρει έξτρα μέτρα και θα “κόψει” τις επιχορηγήσεις για να... καθαρίσει για ακόμα μία φορά το ποδόσφαιρο!
«Κόβουν» τις επιχορηγήσεις, όχι την μπάλα!
Κόντρα λοιπόν στις φήμες των τελευταίων ημερών για πιθανή αναβολή του πρωταθλήματος, η Πολιτεία αποφάσισε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος να συμβεί κάτι τέτοιο και έτσι την επόμενη εβδομάδα το... λαμπερό και πάντα καθαρό πρωτάθλημα μας ξεκινάει και πάλι.

Η κυβέρνηση δεν θέλησε να αντιδράσει πιο σοβαρά στα όσα συμβαίνουν στην υπόθεση "στημένα" παιχνίδια και στα όσα έγιναν μετά με τις τιμωρίες των ομάδων που συμμετείχαν σε αυτήν και για ακόμα μία φορά θα ανακοινώσει αυστηρά μέτρα, τα οποία από μόνα τους δυστυχώς έχει αποδειχθεί πως δεν φέρνουν λύσεις...

Η Πολιτεία προτίθεται να ανακοινώσει μία σειρά μέτρων αντιδρώντας στην απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα και όπως αναφέρουν "κύκλοι" της ένα από αυτά θα είναι το "κόψιμο" των κρατικών επιχορηγήσεων μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Παράλληλα, επιβεβαιώνονται και οι πληροφορίες για άμεση... αποχώρηση του Πάνου Μπιτσαξή από την θέση του ΓΓΑ, αφού η κυβέρνηση είναι "ενοχλημένη" από τα όσα είπε μετά τις αποφάσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: