Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Παίρνει τρεις παίκτες ο Ολυμπιακός!!

Τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός, όπως αποφασίστηκε μετά την συνάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε με τους Βρέντζο και Ιμπάνιεθ, όπου στην συζήτηση λάμβανε μέρος και ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Μαρινάκης. 
 
Οι θέσεις που θέλουν να ενισχυθούν οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτές του αμυντικού χαφ, ενός κεντρικού μέσου κι ενός επιθετικογενή ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έχει την ικανότητα ν' αγωνίζεται και ως σέντερ φορ, αλλά και στα άκρα. Οι παίκτες που είναι φαβορί αυτή την στιγμή για να  φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα είναι Μακούν, Ορμπάιθ και Ονουάτσι.  

Όσον αφορά τον πρώτο, οι συζητήσεις με την Άστον Βίλα και τον Ζαν Μακούν για την απόκτηση του Καμερουνέζου αμυντικού μέσου, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις ακόμη και σήμερα (Πέμπτη 18/08). 

Αν «χαλάσει» η συγκεκριμένη μεταγραφή, τότε οι Πειραιώτες θα κινηθούν για να κάνουν δικό τους τον Εστράδα.  Ο δεύτερος αμυντικός χαφ θα είναι μάλλον ο Ορμπάιθ, αλλά για να αποκτηθεί θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσει ο Ουρτάδο. Τέλος, ο Ονουάτσι είναι ο παίκτης που φέρεται ως φαβορί για να καλύψει το κενό του επιθετικού. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: