Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Λογοκρισία στα... συνθήματα!!

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στην αναμέτρηση μεταξύ της Χοφενχάιμ και της Ντόρτμουντ, όταν εργαζόμενος της πρώτης χρησιμοποίησε σύστημα υψηλής συχνότητας για να σκεπάσει τις ιαχές των οπαδών της Μπορούσια!
Λογοκρισία στα... συνθήματα!
Ο άνθρωπος της Χοφενχάιμ κατέφυγε σε αυτή την κίνηση, καθώς δεν ήθελε να ακουστούν τα συνθήματα των οπαδών της Ντόρτμουντ που αφορούσαν στον ιδιοκτήτη των γηπεδούχων (που περεμπιπτόντως επικράτησαν με 1-0 της πρωταθλήτριας Μπορούσια), Ντίτμαρ Χοπ.

Ο θόρυβος αυτός είχε ως συνέπεια, ένας εκ των οπαδών να καταθέσει μήνυση και την ομάδα να βγάζει ανακοίνωση σχετική με το θέμα.

Η ανακοίνωση ανέφερε: "Ένας εργαζόμενος ήρθε και παραδέχτηκε πως χρησιμοποίησε τη συσκευή. Μας είπε πως δεν γνώριζε τη σοβαρότητα της πράξης του και πως νόμιζε ότι ήταν κάτι χιουμοριστικό. Ούτε η ομάδα, ούτε ο κ. Χοπ γνώριζαν για την ύπαρξη της συσκευής. Δεν έχουμε σχέση με τέτοιες πράξεις και απολογούμαστε προς όλους τους οπαδούς που επηρεάστηκαν".

Όσο για την απολογία του ίδιου του εργαζομένου, ανέφερε πως θεωρούσε προσβλητικά τα συνθήματα για τον ιδιοκτήτη της ομάδας και γι' αυτό ήθελε ουσιαστικά να τα απαγορεύσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: