Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδρίασε και δεν έδωσε άδεια σε επτά ομάδες. Συγκεκριμένα δεν πήραν οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ. Παράταση μέχρι την Τρίτη για να προσκομίσουν στοιχεία.
Σε προηγούμενο ρεπορτάζ αναφέραμε πως παρά τα όσα λέγονται υπάρχει σοβαρή περίπτωση να υπάρξει αναβολή του πρωταθλήματος, καθώς υπάρχουν σημαντικά ζητήματα προς επίλυση. Ζητήματα που μπορούν από μόνα τους να φέρουν πιο πίσω την έναρξη. Ένα από αυτά είναι και οι αδειοδοτήσεις από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η συγκεκριμένη επιτροπή συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε να μην δώσει άδειες σε επτά ομάδες. Αυτές είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα, η Κέρκυρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ. Οι φάκελοι των ομάδων έχουν άλλοι περισσότερες ελλείψεις και άλλοι λιγότερες.
Και οι επτά πήραν παράταση μέχρι την Τρίτη προκειμένου να προσκομίσουν νέα στοιχεία στους φακέλους τους. Πάντως ακόμα και να μην δοθεί άδεια από την ΕΕΑ, αυτό δεν σημαίνει πως οι ομάδες δεν θα αγωνιστούν στην Σούπερ Λίγκα, μιας και την τελική απόφαση θα την πάρει η Σούπερ Λίγκα και πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον ποια θα είναι η απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.
πηγή: gazzetta.gr