Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Η επόμενη μέρα του …πολέμου

Λίγες ώρες μετά τον επεισοδιακό, δεύτερο, τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, το κλίμα στην Ιβηρική χερσόνησο μυρίζει μπαρούτι! Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το τρόπαιο χάρη στο show του Μέσι, ωστόσο εκτός από τον Αργεντινό, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, οι Ισπανοί ασχολούνται και με τα …παρατράγουδα του El Classico!

Όπου παρατράγουδα φυσικά βάλτε το όνομα …Ζοσέ Μουρίνιο. Τόσο στην Μαδρίτη όσο και στην Βαρκελώνη, μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει η κίνηση του Πορτογάλου προπονητή ο οποίος με μια χειρονομία που έκανε στο 54ο λεπτό, κούνησε επιδεικτικά το χέρι του μπροστά στον Μέσι εννοώντας ότι βρωμούσε.

Εκτός όμως από την συγκεκριμένη κίνηση , ο Ζοσέ Μουρίνιο φρόντισε να επιτεθεί και στον βοηθό προπονητή της Μπαρτσελόνα! Ο Πορτογάλος λοιπόν, την ώρα που στο «Καμπ Νου» επικρατούσε ένας …κακός χαμός, μετά το άσχημο τάκλιν του Μαρσέλο στον Φάμπρεγκας, πήγε ύπουλα πίσω από τον Βιλανόβα και χτύπησε στο μάτι με το δάχτυλο του τον Βιλανόβα.


«Γιατί ; Λόγω Μέσι»!



Τα πρωτοσέλιδα στην Ισπανία τώρα, ασχολούνται τόσο με τον …καλό Λιονέλ Μέσι, τον οποίο αποκαλούν Supermessi, όσο και με τον …κακό Ζοσέ Μουρίνιο.

Η As κυκλοφόρησε λοιπόν με τίτλο «¿Por qué? Por Messi», που σημαίνει «Γιατί; Λόγω Μέσι» και εννοεί φυσικά ότι η Μπαρτσελόνα κατέκτησε ακόμα έναν τίτλο χάρη στον Αργεντινό επιθετικό που πέτυχε δύο γκολ!

«Ο Μουρίνιο πήγε να βγάλει το μάτι του Βιλανόβα, ο οποίος αντέδρασε άσχημα», προσθέτει η As!

Από την μεριά της η Marca γράφει για έναν καταπληκτικό Μέσι, ενώ από την μεριά της η Sport της Καταλονίας αποθεώνει τον Μέσι, έχοντας ως τίτλο στο εξώφυλλό της «Super Messi, Super Campeones»!

Τέλος, η El Mundo έχει τον τίτλο «Super Messi», ενώ για τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, αναφέρει πως ήταν επιθετικός βάζοντας κακό επίλογο σε ένα ιστορικό ματς!


Όπως και να ‘χει πλέον, η ιστορία έγραψε ότι η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το φετινό Σούπερ Καπ Ισπανίας. Αυτό δεν αλλάζει και το δεδομένο είναι ότι την πρώτη …μάχη την κέρδισαν οι «Μπλαουγκράνα» , ωστόσο ο …πόλεμος στην Ισπανία μόλις άρχισε.

Άλλωστε, Ρεάλ Μαδρίτης και «Μπάρτσα» έχουν να διεκδικήσουν ακόμα Κύπελλο, Πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ। Και όπως έδειξαν οι Καταλανοί αλλά και ο Ζοσέ Μουρίνιο, όρεξη υπάρχει... थे Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: