Η εμφάνιση που παρουσιάστηκε πριν από μια εβδομάδα στους διαδρόμους της θύρας 54 του Καμπ Νόου είναι σίγουρα εντυπωσιακή και ασυνήθιστη για τους Καταλανούς, και πλέον μπορείτε να τη βρείτε στο www.sportarena.gr. Η παρουσίαση της εκτός έδρας εμφάνισης της Μπάρτσα σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ομάδα της Καταλονίας, αφού τόσο στο εμπρόσθιο, όσο και στο πίσω μέρος της φανέλας, αναγράφονται οι δύο βασικοί χορηγοί της ομάδας ,η Quatar Foundation και η Unicef.

Οι νέες ολόμαυρες εμφανίσεις είναι κατασκευασμένες από το επαναστατικό ανακυκλωμένο πολυεστερικό υλικό της Nike - για πρώτη φορά, το υλικό αυτό έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στη φανέλα όσο και στο σορτς. Είναι 13% πιο ελαφρές από τις προηγούμενες εκδόσεις ρυθμίζουν ενεργά τη θερμοκρασία του σώματος των παικτών μέσα στο γήπεδο, βοηθώντας τους να παραμένουν πάντοτε στεγνοί και δροσεροί χάρη στη χρήση της τεχνολογίας Nike Dri-FIT. Αυτή η τεχνολογία εξασφαλίζει την απομάκρυνση και την εξάτμιση του ιδρώτα από το σώμα του παίκτη διαμέσου του υφάσματος.

Για πρώτη φορά, το έμβλημα της ομάδας στην εμπρός πλευρά της φανέλας είναι θερμοκολλητό, επιτρέποντας στην εμφάνιση να είναι ακόμα πιο ελαφριά και, κυρίως, εξασφαλίζοντας τον αερισμό αυτής της περιοχής του σώματος.

Όσο για τις προτιμήσεις στα ονόματα των παικτών; Η πρώτη θέση στις παραγγελίες είναι κατειλημμένη εδώ και καιρό από τον Λιονέλ Μέσι (MESSI 10), ενώ ακολουθούν οι Τσάβι (XAVI 6), Ινιέστα (INIESTA 8) και Φάμπρεγας (FABREGAS 4). Στο site της Sport Arena, www.sportarena.gr, έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε αποκλειστικά το επίσημο όνομα και νούμερο του αγαπημένου σας παίκτη.

Άμεσα, εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να παραγγείλετε και να λάβετε όπου κι αν βρίσκεστε στις διακοπές σας, την νέα εμφάνιση της FC Barcelona, είτε μέσω Ίντερνετ στο www.sportarena.gr ή στο τηλέφωνο 801 11 70 800 (210 6773 366 από κινητό) και πληρώστε με αντικαταβολή (πληρωμή όταν παραλάβετε) ή με πιστωτική κάρτα.

Για να δείτε την ολοκαίνουρια εμφάνιση της Μπαρτσελόνα, κάντε κλικ εδώ.