Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Προ των πυλών ο Αμπντουλάγεφ!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 19χρονου μέσου Αράζ Αμπντουλάγεφ, με τη μορφή δανεισμού από την Έβερτον, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, και μάλιστα χωρίς να δαπανήσει ούτε ευρώ...

Προ των πυλών ο Αμπντουλάγεφ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal", οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις και όλα δείχνουν πως θα έρθουν σε συμφωνία για την μετακόμιση του Αράζ Αμπντουλάγεφ στην ομάδα της Θεσσαλόνικης για ένα χρόνο.

Η Έβερτον θέλει να δανείσει τον Αμπντουλάγεφ, καθώς ο παίκτης θα έχει την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες. Μάλιστα, το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι οι Άγγλοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να καλύψουν εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του διεθνούς άσου από το Αζερμπαϊτζάν, πράγμα που σημαίνει πως ο "δικέφαλος του βορρά" δεν θα χρειασθεί να δαπανήσει ούτε ευρώ!

Ο Αμπντουλάγεφ γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1992, έχει ύψος 1,80μ। και βάρος 87 κιλά. Η Έβερτον τον απέκτησε πέρυσι το καλοκαίρι από την Νέφτσι Μπακού, στην οποία όμως, παρέμεινε ως δανεικός. Τη σεζόν 2008-09 είχε πέντε συμμετοχές και ένα γκολ με τη Νέφτσι, την επόμενη χρονιά εννέα συμμετοχές, ενώ πέρυσι είχε 18 συμμετοχές και ένα γκολ. Είναι τρεις φορές διεθνής με την εθνική ομάδα των ανδρών.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: