Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

«Μηδέν στην άμυνα, πολλά γκολ μπροστά»

Ο Ντάριο Κρέσιτς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Καρπάτι αναφέρθηκε στο αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τους Ουκρανούς και τόνισε πως θέλει νίκη με μηδέν παθητικό και πολλά γκολ.

«Μηδέν στην άμυνα, πολλά γκολ μπροστά»

Αναλυτικά η συνέντευξη:

- Ντάριο, έχεις ακούσει κάτι για την Καρπάτι και γενικά ξέρεις κάτι για την ομάδα;

- Φυσικά, έχω ακούσει στο παρελθόν για την Καρπάτι, ακόμη και προτού κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι η Καρπάτι είναι στην Ουκρανία μεταξύ εκείνων των ομάδων που αγωνίζονται για τις υψηλές θέσεις στο πρωτάθλημα, και την περασμένη σεζόν έπαιξε στην φάση των ομίλων του Europa League. Πιστεύω ότι αυτό αποδεικνύει και την δύναμη της ομάδας σας.

- Εχετε ήδη εξετάσει την Καρπάτι. Τι σου άρεσε από το παιχνίδι της;

- Ναι. Είδαμε σε βίντεο την Καρπάτι. Μου άρεσε το πώς κρατάει την μπάλα. Πάντως, δεν μπορώ να πω ότι έχω πλήρη εικόνα για το στυλ παιχνιδιού της.

- Τι να περιμένουμε από τον αυριανό αγώνα;

- Απλά μην περιμένετε το παιχνίδι να είναι εύκολο. Βρισκόμαστε στα πλέι οφ του Europa League, κάτι που σημαίνει ότι διακυβεύεται η πορεία των ομάδων στο τουρνουά. Κάθε ομάδα θέλει να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερο στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, έτσι η σημασία αυτών των αγώνων για εμάς είναι μεγάλη. Περιμένουμε να έχουμε απέναντί μας ένα πολύ σοβαρό αντίπαλο. Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες.

- Ποιο αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει εσένα και τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ;

- Παίζουμε στο σπίτι μας, και την άλλη εβδομάδα πηγαίνουμε στην Ουκρανία. Ως εκ τούτου, είναι σαφές ότι θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό σκορ.

- Δηλαδή σε αριθμούς;

- Επιθυμούμε να κάνουμε ένα πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι, να κρατήσουμε το μηδέν και στην επίθεση να σκοράρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: