Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

«Αναρχία στην εξέδρα, υψηλό επίπεδο στο χορτάρι»

Ο Μάρκους Πρελ μπορεί να έμεινε στην Ελλάδα και στον Πανιώνιο μόλις έξι μήνες, ωστόσο πρόλαβε να σχηματίσει άποψη για τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Αναρχία στην εξέδρα, υψηλό επίπεδο στο χορτάρι»
Ο Γερμανός πρώην γκολκίπερ της ομάδας της Νέας Σμύρνης ανέφερε στην ιστοσελίδα ''torwart.de'': «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη Γερμανία. Το επίπεδο ήταν πολύ καλό εκεί (σ.σ. στην Ελλάδα), αλλά οι υπόλοιπες συνθήκες ήταν λίγο… χαοτικές. Στα παιχνίδια υπήρχε αρκετή βία από τους οπαδούς και αναρχία. Είναι τελείως διαφορετικό το επίπεδο απ' ότι στη Γερμανία. Σαν παίκτης, δεν είσαι πάντα προστατευμένος. Μερικά πράγματα είναι διαφορετικά απ' ότι στη Γερμανία».

Και συνέχισε με τα θετικά: «Το επίπεδο είναι πραγματικά πολύ υψηλό. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί ξένοι τερματοφύλακες και η κατάσταση είναι ισορροπημένη. Οι προπονήσεις ήταν πολύ καλές. Γίνεται πολλή δουλειά στην τεχνική, ίσως λίγο περισσότερη απ' ότι στη Γερμανία. Ο Γιούργκεν Μάχο ήταν πρώτος τερματοφύλακας, αλλά είχα παίξει σε μερικά παιχνίδια και είχα πολύ καλή απόδοση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: