Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ε, ρε να `ρθει και ο "Μητρο"!

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ο Ατρόμητος συνέτριψε με 5-1 την Τσβόγκε στο τελευταίο φιλικό της ομάδας του Γιώργου Δώνη πριν επιστρέψει από τη Βουλγαρία.
Ε, ρε να `ρθει και ο "Μητρο"!
Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 32’, όταν ο Γιαννούλης βρήκε τον Μπέλιτς, εκείνος σέντραρε και ο Ράιτσεφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο κορυφαίος για ένα ακόμα παιχνίδι Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε κόρνερ στο 41’ ο Μπέλιτς εκμεταλλεύτηκε το διώξιμο των αμυντικών και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε μέχρι το 64’, όταν ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε μια ανύποπτη φάση. Ο Στόεβ μείωσε το σκορ και από εκεί πέρα το παιχνίδι αποτέλεσε έναν μονόλογο για τους Περιστεριώτες.
Στο 71’ ο Πίτου συνδυάστηκε υπέροχα με τον Επστάιν, εκείνος έκανε τη σέντρα και ο νεαρός Καραμάνος με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη στο 3-1. Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος με φόρα… από την κλήση του στην Εθνική ομάδα, εκμεταλλεύτηκε σέντρες των Νάστου (78’) και Επστάιν (84’) και με δύο πολύ όμορφα πλασέ έκανε το 5-1.
Ατρόμητος: Ιτάνζ (57’ Ραχιώτης), Νάστος, Γιαννούλης (61’ Αργυρός), Φυτανίδης (71’ Γρομητσάρης), Τόμας (61’ Καντούτσης), Μπάλλας (59’ Τάτος), Αθανασίου (57’ Μακρής), Πίτου, Μπρίτο (61’ Καραμάνος), Μπέλιτς (57’ Επστάιν), Αναστασάκος (69’ Καϊμακαμούδης)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: