Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Καφές: «Θα είμαστε έτοιμοι»

Για την αντίπαλο της ΑΕΚ στα play offs του Europa League, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, o Παντελής Καφές. Ο μέσος των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για τις αναμετρήσεις κόντρα στην Διναμό Τιφλίδας και πρόσθεσε ότι δεν τους φοβίζει το γεγονός ότι δεν γνωρίζουν πολλά για την αντίπαλό τους, καθώς υπάρχει o απαιτούμενος χρόνος για να τη μελετήσουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6,

Για την ετοιμότητα της ΑΕΚ:

«Στόχος μας ήταν να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι του Εuropa League, όποιος και να είναι ο αντίπαλος γιατί μας ενδιαφέρει πολύ να πάρουμε μέρος σε ένα τέτοιο θεσμό. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί»

Για το πόσο σημαντικά είναι τα έσοδα από το Europa League:

«Κάθε ομάδα που συμμετέχει έχει ανάγκη γιατί βοηθάει τα οικονομικά της, το έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια πολύ έντονα, που είχαμε ανάγκη αυτά τα λεφτά. Από εκεί και περά δεν είναι κάτι που μας αγχώνει, όταν παίζεις σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ θα πρέπει να συμμετέχεις σε τέτοιες διοργανώσεις»

Για την αντίπαλο της ΑΕΚ:

«Είναι μία εντελώς άγνωστη ομάδα για έμενα, κάτι που ίσως να κρύβει κινδύνους. Θεωρώ ότι τις επόμενες ημέρες θα μάθουμε για την ομάδα, θα μας πει ο προπονητής, οπότε δεν νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να μας φοβίζει »

Δεν υπάρχουν σχόλια: