Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

"Πετροβολώντας και λασπολογώντας καταστρέφεις!"

Μήνυμα προς την Πολιτεία θέλησε να στείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με δήλωσή του πριν την έναρξη της κλήρωσης για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
"Σήμερα ξεκινά και επίσημα το νέο πρωτάθλημα και με την ευκαιρία αυτή θέλω να καλέσω την Πολιτεία να αντιμετωπίσει το ποδόσφαιρο ως κάτι ιδιαίτερα σημαντικό που θα παίξει ρόλο στην διαδικασία εξόδου από την κρίση. Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια κάθαρσης με βάση το νόμο. Πετροβολώντας και λασπολογώντας δεν δημιουργείς αλλά καταστρέφεις. Η ενότητα και η καλή πίστη ανάμεσα στα μέλη είναι πολύ σημαντική. Η κεντρική διαχείριση περιλαμβάνει όλες τις ομάδες πλέον και αυτό είναι πολύ σημαντικό", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής και του Ολυμπιακού.
Με τη σειρά του, ο Πατρίκ Κομνηνός τόνισε: «Σε μία δύσκολη περίοδο για το ελληνικό ποδόσφαιρο εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δυστυχώς δεν θα έχουμε σήμερα και τις 16 ομάδες στην κλήρωση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πλειοψηφία των ομάδων που θα έχουμε δεν θα είναι από τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα. Αυτό δείχνει ότι το ποδόσφαιρο έχει κάνει μεγάλα βήματα μπροστά σε αυτόν τον τομέα. Η ψαλίδα μίκρυνε, δεν είναι λίγο πράγμα να υπάρχουν στην Σούπερ Λίγκα εννέα ομάδες από την Περιφέρεια. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η Κεντρική Διαχείριση που από σήμερα περιλαμβάνει και τις 16 ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: