Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Θα γίνει μόδα το καπέλο του Φλωρίδη;

Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει στο sday.gr για τον Βασίλη Φλωρίδη, το... καπέλο του και το νέο όραμα που θέλουν να δουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην ομάδα.
Ο Βασίλης Φλωρίδης, όταν εμφανίστηκε στο γήπεδο της Τούμπας (πριν τον αγώνα με τη Βαλερένγκα) δημιούργησε αίσθηση με το... καλησπέρα. Το ντύσιμό του, το καπέλο που φορούσε, το ακριβό του παπούτσι, η «μπανάνα» τσαντάκι φίρμας και το σακάκι στον ώμο ανάγκασαν τους πάντες να τον προσέξουν ή καλύτερα να τον σκανάρουν από πάνω μέχρι κάτω. Λέτε να γίνει μόδα το καπέλο του Φλωρίδη στην Τούμπα;
Αυτό θα συμβεί μόνο σε μια περίπτωση. Αν ο Φλωρίδης, με τα 6.5 εκατομμύρια ευρώ περίπου που θα επενδύσει αρχικά στον ΠΑΟΚ, θα δώσει όραμα και στον τελευταίο ΠΑΟΚτσή, χωρίς να πουλήσει κανέναν πρωτοκλασάτο παίκτη. Αν ο Φλωρίδης βάλει πολλά χρήματα, αλλά αποχωρήσει ο Βιεϊρίνια (μια και το θέμα του Πορτογάλου παίζει πολύ τελευταία), τότε θα κάνει κίνηση αυτοκαταστροφής, μια και θα αντιστρέψει με το... καλημέρα το κλίμα εις βάρος του.
Επιπροσθέτως ο Φλωρίδης θα κουβαλάει πάντα (μέχρι την τελευταία μέρα παρουσίας του στον ΠΑΟΚ) την κληρονομία του Θοδωρή Ζαγοράκη. Σοβαρά και μη λάθη δύσκολα θα συγχωρεθούν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αν στον Ζαγοράκη υπήρχε σε ορισμένες (απαλές) περιπτώσεις κάποιο άλλοθι, η αντίδρασή τους σε παρόμοιες καταστάσεις επί εποχής Φλωρίδη δε θα είναι ίδιες. Θα πέσει... γιούχα. Αλλο ο Ζαγοράκης κι όσα έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ ως παίκτης κι ως διοικητικός παράγοντας κι άλλο ένας πλούσιος, αλλά άγνωστος στο ευρύ κοινό, ΠΑΟΚτσής επιχειρηματίας.
Αν ο Βασίλης Φλωρίδης με το ιδιαίτερο στυλ του στο ντύσιμο καταφέρει να επενδύσει χρήματα, να κρατήσει τον υπάρχοντα κορμό της ομάδας και να δώσει όραμα στους οπαδούς, τότε θα γεμίσει καπέλα αλά... Φλωρίδη η Τούμπα. Στο χέρι του νέου (όπως κι ο ίδιος δήλωσε ότι θα συμβεί άμεσα) προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να μείνει για μια ζωή στην ομάδα και να γίνει και σύνθημα στις κερκίδες της Τούμπας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: