Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ζει ένα όνειρο ο Πατ Καλάθης!!

Η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, όπου θα είναι συμπαίκτης με τον αδελφό του, αλλά και η κλήση του στην Εθνική ομάδα, έχουν κάνει τον Πατ Καλάθη να δηλώνει οτι "είναι ένα όνειρο για εμένα"...
Ζει ένα όνειρο ο Πατ Καλάθης
Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό καλοκαίρι για εσένα, έτσι δεν είναι;
«Όντως, μέσα σε λίγους μήνες άλλαξε όλη η αθλητική μου ζωή. Κλήθηκα στην Εθνική ομάδα και υπέγραψα στον Παναθηναϊκό. Οπότε τι άλλο να ζητήσω. Είμαι πολύ χαρούμενος και αυτό το καλοκαίρι θα το θυμάμαι για πάντα».
Οι πρώτες εντυπώσεις σου από την Εθνική ομάδα ποιες είναι;
«Όλα είναι πολύ καλά εδώ. Δουλεύουμε σε αρκετά υψηλό επίπεδο και παρά τις απουσίες, το κλίμα είναι άριστο και όλοι από τη μεριά τους προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Η παρουσία παδιών όπως ο αδερφός σου, ο Κώστας Κουφός, ο Μάικ Μπράμος και ο Ίαν Βουγιούκας, σε βοηθάνε ακόμη περισσότερο να προσαρμοστείς πιο εύκολα;
«Πραγματικά η παρουσία αυτών των παιδιών με κάνει να νιώθω αρκετά άνετα. Αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά με βοηθάνε αρκετά. Μακάρι να μην αντιμετωπίσουμε άλλα προβλήματα και να πάμε στο Ευρωμπάσκετ με όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία και όσο πιο έτοιμοι γίνεται».
Μιλάς σαν να είσαι σίγουρος πως θα βρεθείς στην τελική 12αδα. Η μεταγραφή σου στον Παναθηναϊκό σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα και πιο σίγουρος για τον εαυτό σου;
«Θέλω να βρεθώ στην τελική 12αδα, δεν είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί. Το θέλω πολύ, όμως, είναι ένα όνειρο για εμένα. Πραγματικά η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό με βοήθησε ψυχολογικά και με έκανε να πιστέψω ακόμη περισσότερο στον εαυτό μου».
Τόσο στην Εθνική ομάδα όσο και στον Παναθηναϊκό, θα έχεις συμπαίκτη τον αδερφό σου. Ένα παιδικό σας όνειρο γίνεται πραγματικότητα;
«Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Θυμάμαι από την ημέρα που αρχίσαμε να ασχολούμαστε με το μπάσκετ, όλο αυτό λέγαμε. Και τώρα αυτό που θέλαμε και ονειρευόμασταν γίνεται πραγματικότητα».
Στο Ευρωμπάσκετ τι να περιμένουμε από την Εθνική ομάδα;
«Έχουμε απουσίες και πολλοί από τους ηγέτες μας θα λείπουν. Οπότε, όσοι μείνουμε θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο που θα τα δίνει όλα στην άμυνα και από εκεί και πέρα θα προσπαθεί να παίξει γρήγορα στην επίθεση και να πηγαίνει τα ματς σε υψηλά σκορ. Ο στόχος είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: