Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Φιλική νίκη για Λάρισα

Στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι η Λάρισα επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης χάρη στα τέρματα των Σαϊτιώτης και Καρανίκα, με τους «βυσσινί» να μην απειλούνται ιδιαίτερα.




Τις υποχρεώσεις της στο Καρπενήσι ολοκλήρωσε η Λάρισα και το έπραξε με τον καλύτερο τρόπο, αφού κέρδισε 2-0 τον Απόλλων Σμύρνης. Οι «βυσσινί» έφτασαν άνετα στη νίκη, καθώς δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τον αθηναϊκό σύλλογο κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν πολλά περισσότερα τέρματα.
Η καλύτερη στιγμή για τους Θεσσαλούς ήταν στο 26', με τον Κόη να αποκρούει πολύ δύσκολα το τετ-α-τετ του Σιατραβάνη, ενώ στο 33' ήρθε το γκολ από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαϊτιώτη. Στην επανάληψη οι παίκτες του Κρις Κόουλμαν δεν είχαν και πάλι πρόβλημα να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του αντιπάλου και στο 50' η κεφαλιά του Σαϊτιώτη, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Την ίδια κατάληξη είχε και η σέντρα-σουτ του Σεσίνια έξι λεπτά αργότερα, ο οποίος έκανε καταπληκτική ενέργεια περνώντας τρεις αντιπάλους. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε, ενώ η ΑΕΛ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Μάλιστα, η πρώτη καλή φάση του Απόλλωνα σημειώθηκε στο 75', με τον Ζαχαρόπουλο να μην προλαβαίνει την μπάλα από τη σέντρα, που έγινε από τα δεξιά.
Ένα σουτ του Ρομπίνιο στο 77' μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Απόλλωνα και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καρανίκας με κεφαλιά έκανε το 2-0. Έτσι, ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε να λήξει τον αγώνα τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου, με τη Λάρισα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και ικανοποιεί με την απόδοσή της.
Η σύνθεση της Λάρισας
Σωτηρίου (Πρίφτης 26', Μπαταβάνης 62'), Ταλ (Ααράμπ 60'), Χατζής (Ιγκλέσιας 60'), Νεμπεγλέρας (Ρομπίνιο 72'), Χασομέρης (Πλιάγκας 28'), Παπαγεωργίου (Γκαλίτσιος 60'), Σεσίνια (Καρανίκας 57'), Σαϊτιώτης (Φαλάγκας 60'), Σιατραβάνης (Βούζας 67'), Κολοβέτσιος (Καλί 46'), Κατσιαρός.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: