Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

"Προβοκάτσια τα συνθήματα"

Προβοκάτσια χαρακτήρισε ο Γιώργος Τόρης, τα συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι στον τοίχο του σπιτιού της βουλευτή Μαγνησίας, Ροδούλας Ζήση (σ.σ. «Ροδούλα παραιτήσου»).
"Προβοκάτσια τα συνθήματα"
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, αφού καταδίκασε το γεγονός τόνισε πως η κ.Ζήση έχει κάνει τα πάντα για την ομάδα του Νομού, ενώ όσον αφορά στην κλήρωση του Europa League δήλωσε πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι «μεγαθήριο».
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τόρης στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89,5:
Για το συμβάν στο σπίτι της κ. Ροδούλας Ζήση: «Πληροφορήθηκα ότι κάποιοι έγραψαν με κόκκινα γράμματα διάφορα συνθήματα το πατρικό σπίτι της κ. Ροδούλα Ζήση. Πρόκειται για προβοκάτσια. Ξέρουν όλοι για τον αγώνα της κ. Ροδούλας Ζήση και μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ. Είναι μία τόσο έντιμη πολιτικός και είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνει. Ήμουν μαζί της και σε πολύωρες τηλεφωνικές διαλέξεις και έκανε τα πάντα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Θλίβομαι όταν κάποιοι δεν σέβονται τον αγώνα που κάνουν ορισμένα άτομα για την ομάδα. Είναι κρίμα να γίνονται εις βάρος της τέτοια πράγματα. Έχει προσφέρει τα πάντα για τον Ολυμπιακό Βόλου».
Για την κλήρωση στα play off του Europa League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν: «Δεν είναι μεγαθήριο. Είναι ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Αλλά και ο Ολυμπιακός Βόλου τώρα φτιάχνει ιστορία και έχουμε όλα τα εχέγγυα. Τίποτα δεν είναι δύσκολο, ποδόσφαιρο είναι. Είναι θετικό που το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην έδρα μας. Θα πιέσουμε για τη νίκη, ώστε η ομάδα να περάσει στην επόμενη φάση, στους ομίλους».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: