Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Τα λένε με ΕΠΟ για τα... χρωστούμενα!!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αντιμετώπισαν με ψυχραιμία, το θέμα που προέκυψε με το έγγραφο της ΕΠΟ, βάσει του οποίου η Ομοσπονδία αξιώνει το ποσό των 850.000 ευρώ, για να μην προχωρήσει σε «μπλοκάρισμα» των μεταγραφών της Ένωσης, αρνούμενη να εκδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών που έχουν αποκτηθεί ή πρόκειται ν' αποκτηθούν άμεσα.
Τα λένε με ΕΠΟ για τα... χρωστούμενα
Μάλιστα, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να πληρώσει άμεσα το ποσοστό που αντιστοιχεί στην ΕΠΟ, από τις μεταγραφές (περίπου ένα 5%) και θα επιδιώξει να βρει τη «χρυσή τομή», σε συνάντηση εκπροσώπων της, με αντίστοιχους της Ομοσπονδίας, την προσεχή Δευτέρα. Από την άλλη, οι διοικούντες την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους, για τη «διαρροή» του εγγράφου σε μερίδα του Τύπου, αλλά και τις σοβαρές ενστάσεις τους, για το ποσό που, πραγματικά, ανταποκρίνεται στα οφειλόμενα. Ένα ποσοστό μεγαλύτερο της τάξεως του 80%, από το σύνολο των 850.000 ευρώ, που αξιώνει η ΕΠΟ, αντιστοιχεί στα όσα (θλιβερά, δίχως άλλο) έλαβαν χώρα στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (υπενθυμίζεται ότι «κόπηκε» και το πριμ της κατάκτησης), με αρκετές χρεώσεις, που από την πλευρά της ΑΕΚ, δεν είναι αποδεκτές και δεν έχουν προηγούμενο, σε ανάλογης ή και μεγαλύτερης έκτασης, εκτεταμένα επεισόδια.
Όλα αυτά αναμένεται να συζητηθούν στη συνάντηση της Δευτέρας, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αισιοδοξούν ότι θα βρεθεί άμεση λύση και ότι το ύψος των οφειλών θα μπει στις πραγματικές του διαστάσεις και θα διευθετηθεί, δίχως αντίκτυπο για την ομάδα, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: