Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΠΑΕ Ηρακλής -Επιβεβαίωση για Μελισσά και σκυτάλη σε Κανακούδη

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε την συμφωνία της με τον Πασχάλη Μελισσά ενώ φαίνεται να βρίσκεται πλέον κοντά και με τον Πέτρο Κανακούδη.
Από την Τετάρτη και μετά, ο Ανδρέας Παντελή φροντίζει σε καθημερινή βάση να κάνει κάποια συμφωνία ή να διευθετεί εκκρεμότητες της περσινής χρονιάς.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι ποια θα είναι επόμενη, την ίδια ώρα που στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνουν να μην το παρατάνε όσον αφορά την παρουσία της στην Super League της νέας αγωνιστικής περιόδου μέσω της προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια.
Σχετικά με τον Μελισσά και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ηρακλής μετά από επαφές του Παντελή με τον 28χρονο Θρακιώτη μεσοαμυντικό επήλθε συμφωνία συνεργασίας, η οποία θα επικυρωθεί εντός των ημερών με το τυπικό της υπογραφής συμβολαίου.

Κι όσο για τον Κανακούδη σε εξαιρετικό κλίμα και με διάθεση συμφωνίας για συνέχιση της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του Κύπριου επιχειρηματία και του 28χρονου αμυντικού. Σε ένα θέμα όπου τις επόμενες μέρες αναμένονται θετικές εξελίξεις.

Παράλληλα καθημερινές είναι οι επαφές του Παντελή με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ, με αντικείμενο την επίτευξη διακανονισμού των οφειλών της ΠΑΕ προς το πρόσωπό τους.

Όπως επιτεύχθηκε χθες με τον Θωμά Τσίτα για απόσυρση της προσφυγής του ενώ παράλληλα επαφές με ανάλογο αντικείμενο πραγματοποιούνται και με προμηθευτές της "κυανόλευκης" ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Κατά τα άλλα το γεγονός ότι ο Λουίς Μαχόπ δεν συμφώνησε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία και την Φρανκφούρτη με αποτέλεσμα χθες το βράδυ να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της ομάδας.

Σε μία επικοινωνία όπου ο Καμερουνέζος επιθετικός που προ 48ωρου είχε χαρίσει ένα σημαντικό μέρος των οφειλομένων της περσινής αγωνιστικής περιόδου λύνοντας και το συμβόλαιό του τους γνωστοποίησε την επιθυμία του να βρίσκεται στο ρόστερ που δημιουργείται.

Στις τάξεις του Ηρακλή δείχνουνε να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να επαναφέρουν τον Μαχόπ στην ομάδα συζητώντας ωστόσο κάτω από άλλες συνθήκες από ότι ανέφερε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ερχόμενος από την αυστριακή Σάλτσμπουργκ τον περασμένο Ιανουάριο.

Τέλος από την Δευτέρα (08/08), τις προπονήσεις της ομάδας του Ηρακλή αναλαμβάνει ο Μάκης Κατσαβάκης με το τεχνικό επιτελείο του, το οποίο θα συγκροτούν οι κ.κ. Κώστας Παπαδόπουλος (Βοηθός Προπονητή – Γυμναστής), Ηλίας Καρακώστας (Βοηθός Προπονητή – Γυμναστής), Παράσχος Ζουμπούλης (Τεχνικός Συνεργάτης) και Φώτης Γκιζέλης (Προπονητής Τερματοφυλάκων).

Δεν υπάρχουν σχόλια: