Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Κοντά σε Αμανατίδη ο Άρης

Μπαμ της τελευταίας στιγμής από τον Άρη, με τους "κίτρινους" να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Αμανατίδη. Μικρή η διαφορά στο οικονομικό, ποιο το κλειδί στη μεταγραφή.



Ο 29χρονος επιθετικός, από τη στιγμή που έλυσε τη συνεργασία του με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν είχε βρει ομάδα που να πληροί τα "θέλω" του, πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Κάτι που φάνηκε και από το μέχρι προ ωρών φλερτ της κυπριακής Ομόνοιας παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στους ομίλους του Champions League και πλέον από το μεσημέρι αναπτύχθηκε έντονη φημολογία περί του ερχομού του στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Σύμφωνα με αυτήν και με τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών τις δύο πλευρές φαίνεται να τις χωρίζει την στιγμή αυτή μία μικρή αλλά όχι σημαντική διαφορά στο οικονομικό σκέλος.

Σημείο-κλειδί στην προσέγγιση των "κιτρίνων" προς τον Έλληνα επιθετικό αποτέλεσε η έλευση στο ταμείο του συλλόγου των χρημάτων από την μετακίνηση του Βανγκέλι στην Τσερνομόρετς, καθώς και η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Νάτσο Γκαρσία.

Βάση του ότι διέρρευσε από χθες το ποσό που θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ Άρης από την μεταγραφή του διεθνή Αλβανού αμυντικού θα είναι της τάξης των 300.000 ευρώ ενώ από την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του διεθνή Βολιβιανού μέσου της τάξης των 120.000 ευρώ.

Έτσι σε περίπτωση που γίνει πράξη η έλευση του Αμανατίδη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Άρης ισχυροποιείται σημαντικά πραγματοποιώντας μια μεταγραφή εντυπώσεων και (πάνω απ' όλα) ουσίας, αφού ο ερχομός του αναμένεται να λύσει τα χέρια του Σάκη Τσιώλη στη συγκρότηση της επιθετικής γραμμής.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή που διέρρευσε το όλο του θέμα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης τόνισε πως δεν ασχολείται θέλοντας με τον τρόπο αυτό να βάλει τελεία.

Τέλος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζουνε να ασχολούνται διακριτικά και όχι μόνο με την περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού Βόλου, Χαβιέ Ούμπιντες.




Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: