Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Φιλική... εφτάρα για Παναιτωλικό!!

Ως μια δυνατή προπόνηση για να είναι όλοι οι παίκτες σε εγρήγορση αντιμετώπισε ο Μπάμπης Τεννές το φιλικό του Παναιτωλικού στο Μεσολόγγι που βρήκε νικητές τους «κυανοκίτρινους» με το ευρύ 7-0!
Από την στιγμή που δεν υπάρχει δράση Σούπερ Λίγκας, ο τεχνικός των νεοφώτιστων ήθελε να δει τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς έστω και κόντρα σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο! Πρωταγωνιστής του αγώνα κόντρα στην ΑΕΜ ήταν ο Στάθης Καραμαλίκης. Τα άλλα 4 γκολ του Παναιτωλικού πέτυχαν ο Καμαρά, ο Σέγε, ο Μεταξούλης και ο Κουτρουμάνος!
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Χρήστου (58’ Δουλιώτης, 82’ Μαυρογιάννης), Μπαλαούρας (60’ Αλπέντζος), Μπαρμπαρούσης (56’ Παπανικολάου), Ζαχαράκης (63’ Χαλαζιάς), Ψηλός (46’ Κλάδος), Δενδρινός (63’ Πασπαλιάρης), Τσάμης, Πετσίνης (68’ Λιάπης), Κόκκαλης (68’ Καβαλιέρης), Καρίμπας (72’ Σώκος), Ξευγένης (60’ Κολοβάκης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Γκόλιας (46’ Σαμαράς), Κούσας (46’ Κουτρομάνος), Μουμίν (46’ Σιόντης), Ρότσα (46’ Θεοδωρίδης), Σέγε (46’ Καμαρά), Μπουμάλ (23’ Μεταξούλης), Παλαιολόγος, Δέντσας, Ετζενγκέλε (46’ Σμίλτος), Καραμαλίκης.
Τίμησαν Χαριστέα-«Μπέλε»
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του φιλικού τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο ο Άγγελος Χαριστέας και ο Μάκης Μπελεβώνης που παρέλαβαν πλακέτες από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Παπαχρήστος και τον πρόεδρο της ΑΕ Μεσολογγίου Διονύση Βισβίκη αντίστοιχα!

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: