Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ζορίστηκαν και οι Γάλλοι...!!

Η Γαλλία δυσκολεύτηκε, όμως πήρε τελικά τη νίκη κόντρα στην Λετονία με 89-78 για τον δεύτερο όμιλο του Ευρωμπάσκετ με όργια του Τόνι Πάρκερ (31π.)
Ζορίστηκαν και οι Γάλλοι...
Η Γαλλία δυσκολεύτηκε κόντρα στην Λετονία για ένα ημίχρονο μάλιστα τους ακολουθούσε, αλλά τελικά πήρε το θετικό αποτέλεσμα με 89-78.

Οι Γάλλοι με αυτόν τον τρόπο άρχισαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος πάλεψε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οι Λετονοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τη Γαλλία και με πίεση στο μισό γήπεδο έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ και συγκεκριμένα με 25-18, ξεφεύγοντας στο σκορ. Στη συνέχεια οι Γάλλοι ανέβασαν την απόδοση του και κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 33-31. Για ακόμα μία φορά, όμως η Λετονία βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ανέκτησε το προβάδισμα με 41-40, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ημίχρονο.

Οι Γάλλοι, πάντως ανέβασαν την απόδοση τους και με τον Τόνο Πάρκερ "έτρεξαν" και πέρασαν μπροστά, καθώς οι Λετονοί ήταν αρκετά άστοχοι. Με αυτόν τον τρόπο το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 63-59. Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα οι Λετονοί άρχισαν να... ξεφουσκώνουν με τους παίκτες του Κολέ να φτάνουν στο θετικό αποτέλεσμα με 89-78, έπειτα από όργια του Τόνι Πάρκερ, ο οποίος σταμάτησε στους 31 πόντους!

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 40-41, 63-59, 89-78.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: