Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

"Κρέμασε" τα παπούτσια του ο Αλεξόπουλος!!

Σε ηλικία 34 ετών, ο Γιώργος Αλεξόπουλος πήρε την απόφαση να "κρεμάσει" τα παπούτσια του, όντας ταλαιπωρημένος από σοβαρούς τραυματισμούς.
"Κρέμασε" τα παπούτσια του ο Αλεξόπουλος
Ο «Αλεξό» ξεκίνησε από την Παιανία και τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και το 1994 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Εμεινε εκεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2000 και μετακόμισε εν συνεχεία στον Ηρακλή παίζοντας για ένα χρόνο. Από την ομάδα της Θεσσαλονίκησε πήγε στο Αιγάλεω όπου έμεινε 3,5 χρόνια πριν πάει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2005 ως επιλογή των Ντέμη Νικολαΐδη και Ιλια Ιβιτς.
Την πρώτη χρονιά έκανε γεμάτη χρονιά με 35 ματς και 3 γκολ, ενώ ακολούθησε σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο που τον άφησε δύο χρόνια χωρίς συμμετοχή. Την σεζόν 2008/09 έπαιξε σε 20 ματς και την επόμενη σε ένα, πριν αποφασίσει να φύγει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρότι είχε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και ήταν έτοιμος να παίξει ξανά.
Aποτέλεσμα οι αντιδράσεις του κόσμου της ΑΕΚ τότε, με συνθήματα γραμμένα στο προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων. Ωστόσο, ο Αλεξόπουλος ήταν πάνα αγαπητός στον κόσμο της Ενωσης για την αυταπάρνηση που έδειχνε πάντα στο γήπεδο, παίζοντας πάντα δυναμικά και αποτελεσματικά στο κέντρο της άμυνας… Πέρυσι πήγε στην Κρήτη και τον Εργοτέλη παίζοντας σε 10 παιχνίδια.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: