Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Βιέρα... προσεχώς, σήριαλ και τoυ Ανάκογλου,σενάρια για Γκέργκελι, Ούτσε

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να «έφαγε πόρτα» στις διαπραγματεύσεις του με τη Ζιλ Βιθέντε για την απόκτηση του Ούγκο Βιέρα όμως ο ο ίδιος ο παίκτης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μελλοντικής του μεταγραφής στους «πράσινους».

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal» ο 23χρονος επιθετικός υποστήριξε τα εξής:

«Θα μείνω στη Ζιλ Βιθέντε, αφού οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν κατέληξαν σε συμφωνία, παρότι το ήθελα πολύ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις μου με την Ζιλ Βιθέντε. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Νομίζω πάντως, ότι η πόρτα του Παναθηναϊκού δεν έκλεισε για μένα».

Σήριαλ του... Ανάκογλου το παλεύει για δανεισμό του Γκέργκελι από Τζένοα

Κατά τα λοιπά, σήριαλ έχει γίνει και η υπόθεση του Δημήτρη Ανάκογλου. Άλλωστε είναι γνωστό στη ποδοσφαιρική πιάτσα ότι ο ιδιοκτήτης του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης είναι από τους πλέον «σκληρούς» διαπραγματευτές και εννοείται ότι θα «εκμεταλλευτεί» (και με το παραπάνω) την  ανάγκη ενίσχυσης του Παναθηναϊκού. Το ανώτερο ποσόπου δίνουν οι «πράσινοι» είναι 300.000 ευρώ με τις απαιτήσεις του Π. Θεοδωρίδη να ανέρχονται στις... 450.000!

Στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Ούγγρος επιθετικός της Τζένοα, Ρούντολφ Γκέργκελι. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το 2014  όμως η Τζένοα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι, τον παραχωρεί δανεικό. 'Αλλωστε τον περασμένο Ιανουάριο, δόθηκε δανεικός στη Μπάρι κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις. Το κασέ του διεθνή Ούγγρου φτάνει τις 400.000 ευρώ.

Και επειδή η μέρα είναι... περίεργη αφού εκπνέει η μεταγραφική σεζόν καλό είναι να είμαστε προσεχτικοί. Ισπανικά δημοσιεύματα, λοιπόν, αναφέρουν πως η Βιγιαρεάλ αναμένεται να κάνει δικό της τον Ικετσούκου Ούτσε από τη Σαραγόσα, τον οποίο και θα παραχωρήσει δανεικό στον Παναθηναϊκό! 


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: