Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

«Ποια Ελλάδα; Είμαστε καλύτεροι!»

Ενέσεις... ψυχολογίας κάνουν οι Ισραηλινοί ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Εθνική μας για τα προκριματικά του Euro 2012, τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία πως έχουν καλύτερη ομάδα και για αυτούς η νίκη θα πρέπει να έρθει ως φυσικό αποτέλεσμα.



Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα είναι η αυτοπεποίθηση των Ισραηλινών παικτών ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Εθνική μας ομάδα στο Τελ Αβίβ, για τα προκριματικά του Euro 2012.
«Νομίζω πως ήρθε η ώρα να πούμε την αλήθεια. Είμαστε καλύτεροι από την Ελλάδα και απλώς θα πρέπει να τους κερδίσουμε. Αν συγκρίνουμε τα ρόστερ των δύο ομάδων είμαστε καλύτεροι σε κάθε θέση», σχολίασε ο Ταλ Μπεν Χαΐμ με μεγάλη δόση αισιοδοξίας.
«Θέλουμε τη νίκη και για εμάς δεν υπάρχει κανένα άλλο σενάριο. Έχουμε εξαιρετική ομάδα και αν δεν καταφέρουμε να προκριθούμε στα τελικά του Euro θα είναι αποτυχία», επισήμανε από τη μεριά του ο άσος της Μαγιόρκα, Τομέρ Χεμέντ.
Ιδιαίτερα σίγουρα για τη νίκη εμφανίζονται και τα περισσότερα ρεπορτάζ στη χώρα της δυτικής Ασίας, στα οποία επισημαίνεται ότι το Ισραήλ πρέπει και μπορεί να «καθαρίσει» την Ελλάδα ώστε να βρεθεί στα τελικά, έστω κι αν η παράδοση δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Οι απαντήσεις των Ελλήνων παικτών θα πρέπει να δοθούν στο γήπεδο...


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: