Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

"Συμφώνησε με ΠΑΟΚ ο Παπαδόπουλος"

Δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας "farodevigo.es" αναφέρει ότι ο "Δικέφαλος" είναι μια... ανάσα από την μεταγραφή του 30χρονου επιθετικού, που ανήκει στο ρόστερ της Θέλτα.



Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος φαίνεται πως απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κινούνται για την απόκτηση του, την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Την Τετάρτη (31/8) κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα από την Ισπανία που αναφέρονται στο ενδιαφέρον του "Δικεφάλου" για τον 30χρονο επιθετικό της Θέλτα, λέγοντας ότι ο παίκτης τα έχει βρει με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" και στα χρόνια του συμβολαίου, αλλά και στο οικονομικό κομμάτι.
Συγκεκριμένα, η ισπανική ιστοσελίδα "farodevigo.es" αναφέρει ότι ο Παπαδόπουλος δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Θέλτα, Πάκο Χερέρα, ο οποίος του μετέφερε ότι δεν τον υπολογίζει και ότι μπορεί να συνεχίσει όπου θέλει την καριέρα του.
Ακόμη, επισημαίνει ότι ο Παπαδόπουλος έχει πάρει άδεια από τους ανθρώπους της Θέλτα να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Τέλος, το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται και στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Παπαδόπουλο, λέγοντας ότι οι διοικούντες του "Δικεφάλου" έχουν συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή για διετές συμβόλαιο με 200.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές.


Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: