Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Δεν μίλησαν με Νοτιά, δεν τον περιμένουν...!!

Κατηγορηματικά διαψεύδουν από την ΑΕΚ πως μετά από επικοινωνία που είχαν με τον Νίκο Νοτιά, τους ενημέρωσε πως θα έρθει στην Ελλάδα, ώστε να συζητήσουν για το μέλλον της ΠΑΕ.
Δεν μίλησαν με Νοτιά, δεν τον περιμένουν...
Σημερινό δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» ανέφερε ότι ο Νίκος Νοτιάς έχει προγραμματίσει συνάντηση πιθανόν και εντός του Σαββατοκύριακου με τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ μάλιστα (αναφέρεται στο δημοσίευμα) ότι θα μιλήσει με τον πρόεδρο της Ενωσης για το μέλλον της εταιρίας και πιθανούς νέους «συμπαίκτες».
Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει προγραμματιστεί κάποια συνάντηση του Νοτιά με τον Αδαμίδη και είναι άγνωστο αν θα είναι ο μεγαλομέτοχος στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες. Η πλευρά της διοίκησης δεν έχει επικοινωνήσει με τον Νοτιά, δεν έχει ενημερωθεί ότι ο μεγαλομέτοχος θα είναι στην Αθήνα, αναμενόμενα δεν έχει προγραμματιστεί ραντεβού, αλλά είναι δεδομένο ότι αν βρίσκεται στην πρωτεύουσα θα συναντηθεί με τον Αδαμίδη. Κάτι που άλλωστε γίνεται κάθε φορά που ο Νοτιάς είναι στην Αθήνα.

Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: