Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

«Γνωστός στην Ευρώπη ο ΠΑΟ, με καλό προπονητή»

Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Γκέργκελι Ρούντολφ, ο οποίος τόνισε πως έρχεται σε μία ομάδα γνωστή στην Ευρώπη και με καλό προπονητή, που θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί.
«Γνωστός στην Ευρώπη ο ΠΑΟ, με καλό προπονητή»
Ο 26χρονος επιθετικός είχε επικοινωνία με Ούγγρο συνεργάτη του www.prasinanea.gr και εξέφρασε την ικανοποίηση του, γιατί πλέον ανήκει σε μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η συμφωνία, γιατί θέλω να αγωνιστώ σε μία ομάδα που θα έχω χρόνο συμμετοχής. Στη Τζένοα μου είχαν πει ότι δύσκολα θα έπαιζα και έπρεπε να βρεθεί μία λύση που να είναι καλή για μένα. Ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη επιλογή" ανέφερε αρχικά ο Ρούντολφ.
"Συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό σήμερα και μόλις ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική ομάδα, θα μεταβώ στην Αθήνα για να υπογράψω το συμβόλαιο μου" τόνισε για τις διαπραγματεύσεις, ενώ σχολίασε ότι το γεγονός ότι είχε απασχολήσει και πέρυσι το Τριφύλλι: "Ξέρω την ομάδα, είχαμε μιλήσει και πέρυσι, όμως τότε οι συνθήκες ήταν διαφορετικές".
Όσον αφορά τη νέα του ομάδα, ο 26χρονος στράικερ έθεσε ως στόχο τη βελτίωση του: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος γνωστός στην Ευρώπη και αποτελεί μία καλή προοπτική για τη συνέχεια της καριέρας μου. Θα δουλέψω με έναν καλό προπονητή, τον κύριο Φερέιρα, και επιθυμώ το διάστημα που θα παραμείνω στην Ελλάδα, να βελτιωθώ και να παίξω καλό ποδόσφαιρο".

Πηγή: Prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: