Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

«Μάλλον έπρεπε να έρθω εδώ πριν από 5 χρόνια»

O Μιχάλης Τσαϊρέλης στην παρουσίασή του ως παίκτης του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση για την καριέρα του, ενώ τόνισε πως ίσως να ήταν καλύτερο να συμφωνούσε με τον «Δικέφαλο» σε αντίστοιχη κρούση που υπήρξε πριν από πέντε χρόνια.

Αναλυτικά:

Για τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ: «Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη. Μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Τέλης Ζουρνατζίδης, ο Σούλης Μαρκόπουλος αλλά και ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ελπίζω η χρονιά να κυλήσει ομαλά, να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και εγώ να βοηθήσω σε αυτό. Αν δεν πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας, δε μπορούν να πραγματοποιηθούν και οι στόχοι του παίκτη. Είναι ευκαιρία για έναν νέο παίκτη να δείξει το ταλέντο του».

Για το τι του έχει ζητήσει ο Σούλης Μαρκόπουλος: «Ο Μαρκόπουλος μου είπε να δώσω και την ψυχή μου για την ομάδα και μέσα από την ομαδική δουλειά θα έρθει και το κατάλληλο αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι έφτασε κοντά στον ΠΑΟΚ πριν από 5 χρόνια: «Μπορούσε να γίνει δεν έγινε. Μάλλον έτσι έπρεπε να γίνει πριν πέντε χρόνια και να έρθω εδώ».

Για το τι του έχει μείνει από τον ΠΑΟΚ από τους αγώνες που είχε αγωνιστεί ως αντίπαλος: «Ως αντίπαλος, θυμάμαι πριν δύο χρόνια, που έγιναν και κάποια επεισόδια και παίζαμε για την τρίτη θέση. Ήταν δύσκολα εκείνα τα παιχνίδια».

Για την ευκαιρία που έχουν πολλοί Έλληνες παίκτες φέτος: «Ξέρω ότι η ομάδα θα αποτελείται από πολλούς Έλληνες παίκτες. Είναι πιο εύκολο να δεθούμε μέσα στο γήπεδο, αφού γνωριζόμαστε και εξωαγωνιστικά».

Για τον τρόπο που έφυγε από τον Άρη: «Από τον Άρη δεν έφυγα και με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ήταν κάπως περίεργη η κατάσταση, θα ήθελα να ήταν διαφορετικά. Έτσι ήθελε ο Θεός και έτσι έγιναν τα πράγματα. Δε θα ήθελα να γίνω πιο συγκεκριμένος, γιατί θα υπάρξουν προβλήματα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: