Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Μήπως είναι τρελός, μήπως τα ΄χει χαμένα;

Οι μικρές ...τρελές ιστορίες που ακολουθούν τον τερματοφύλακα Χακόμπο.
Μήπως είναι τρελός, μήπως τα ΄χει χαμένα;
Ο ΠΑΟΚ κλείνει έναν τερματοφύλακα που άφησε θετικότατες εντυπώσεις το διάστημα που αγωνίστηκε στον Αστέρα, αλλά και που τον "ακολουθούν" μερικές μικρές ιστορίες "τρέλας".
Ο λόγος για τον Ισπανό, Σανθ Χακόμπο Οβεγέιρο, όπως είναι το πλήρες όνομα του, που θα αποτελέσει την δεύτερη φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ, αφού συμφώνησε να υπερασπιστεί την εστία του "Δικεφάλου" για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο Χακόμπο γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1983 και έχει ύψος 1.96. Ο υψηλόσωμος 29χρονος γκολκίπερ, έχει παίξει στην Ισπανία με τη Βαγιαδολίδ, τη Χετάφε και τη Νουμάνθια.
Οι 400.000 ευρώ του Ολυμπιακού
Πριν από μερικούς μήνες ο Χακόμπο είχε αποκαλύψει πως ο Ολυμπιακός επιθυμούσε διακαώς να τον αποκτήσει και, μάλιστα, ότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν καταθέσει στον Αστέρα Τρίπολης πρόταση ύψους 400.000 ευρώ.
"Ο Ολυμπιακός το Δεκέμβριο μίλησε με τον πρόεδρο και έκανε πρόταση 400.000 ευρώ στον Αστέρα. Ο σύλλογος αποφάσισε να μην την κάνει αποδεκτή. Για μένα ήταν μια ευκαιρία να παίξω στο Europa League αλλά και να διεκδικήσω τον τίτλο στην Ελλάδα, ωστόσο σεβάστηκα απόλυτα την απόφαση του Αστέρα. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πήρε τον Κάρολ που είχε και πιο γνωστό όνομα στην Ευρώπη από ότι εγώ...", είχε δηλώσει σχετικά ο 29χρονος πορτιέρο.
Μικρές ιστορίες "τρέλας"
Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς και κάποιες πληροφορίες που "ακολουθούν" τον Χακόμπο, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με "εκρήξεις", κυρίως, όταν δεν είναι ικανοποιημένος από τον ευατό του. Για παράδειγμα λέγεται ότι επειδή είχε δεχτεί ένα γκολ σε προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης κλώτσησε έξι μπάλες έξω από το γήπεδο!
Μία άλλη φορά είχε δώσει το χέρι του στον Σάκη Τσιώλη για να τον αποχαιρετήσει. "Πάω Ισπανία", του είπε, προφανώς και πάλι νευριασμένος μετά από φάση που παραβιάστηκε η εστία του...
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: