Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Θέλει να το... γυρίσει στη μπάλα ο Μπολτ!!

Να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί ο Γιουσέιν Μπολτ, με τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ να πετάει το... μπαλάκι στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!
Ο 26χρονος γρηγορότερος άνθρωπος στον πλανήτη, αγαπά το ποδόσφαιρο και την Γιουνάιτεντ και δεν το κρύβει. Αφού έχει «σπάσει» τα χρονόμετρα και έχει κατακτήσει τόσα μετάλλια, δε θα μπορούσε να μην θέλει να δοκιμάσει και... κάτι άλλο!
«Ο κόσμος νομίζει ότι αστειεύομαι. Αν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με καλέσει και μου πει: "Εντάξει, ας το δούμε και αυτό και ας κάνουμε μία δοκιμή", τότε είναι αδύνατο για εμένα να απαντήσω αρνητικά. Δεν θα αποδεχόμουν την πρόκληση, εάν δεν θεωρούσα τον εαυτό μου αρκετά καλό», δήλωσε στη Sun ο Μπολτ για να προσθέσει:
«Πιστεύω ότι έχω αρκετές ικανότητες και ξέρω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά. Μπορεί να είμαι ο πιο γρήγορος παίκτης της ομάδας και ταυτόχρονα να παίζω πολύ καλά. Θα βρίσκομαι στη Βρετανία για μερικές μέρες ακόμα. Εάν Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλει να μου δώσει μία ευκαιρία, τότε ξέρει που θα βρίσκομαι».
Αυτό που μένει, πλέον, για να λέμε πως τα έχουμε δει όλα σε αυτή τη ζωή, είναι να ξεκινήσει το ποδόσφαιρο ο 26χρονος αθλητής του στίβου!


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: