Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Κρίσιμες ρεβάνς (Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Αστέρα) και για τα κανάλια!!

Κρίσιμες ρεβάνς (Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Αστέρα) και για τα κανάλια!
Οι ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League δεν αφορούν μόνο Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τ., αλλά και τα κανάλια, τα οποία έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων.

Nova, OTE TV, ΕΡΤ εμπλέκονται στην προκριματική φάση, τα πλέι-οφ των δύο διοργανώσεων.

Ο Παναθηναϊκός όλα δείχνουν πως θα «καθαρίσει» τη Μάδεργουελ και θα περάσει στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις μεταδόσεις των δύο αγώνων να έχουν η Nova και (κατά πάσα πιθανότητα) η ΝΕΤ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αρχίζει απ' τα πλέι-οφ, στο Europa League όχι. Απ' τη φάση των ομίλων...

Επίσης, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα και ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με τη Μπνέι Γεχούντα στην Τούμπα, θα περάσει στα πλέι-οφ του Europa League όπου το εντός έδρας παιχνίδι θα πάει (πλην συγκλονιστικού απρόοπτου) στην OTE TV και το εκτός θα είναι ανοιχτό προς διεκδίκηση.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Αστέρας Τ., του οποίου η ρεβάνς είναι ανοιχτή τόσο στο θέμα της πρόκρισης, όσο και στην τηλεοπτική της μετάδοσης, καθώς ακόμα δεν έχουν κλείσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα (τις ρεβάνς Παναθηναϊκού-Μάδεργουελ και ΠΑΟΚ-Μπνέι Γεχούντα θα δείξει η OTE TV).

Στα πλέι-οφ του Europa League περιμένει ο Ατρόμητος. Το εντός έδρας παιχνίδι του θα μεταδοθεί απ' τη Nova, αλλά είναι ανοιχτό το εκτός.

Τα κανάλια, λοιπόν, περιμένουν να δουν πόσες και ποιές ομάδες θα συνεχίσουν στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ εκεί θα περιμένει και ο ΑΝΤ1, ο οποίος θα μεταδίδει αγώνες της διοργάνωσης απ' τη φάση των ομίλων.

Τις κληρώσεις της Παρασκευής, για τα πλέι-οφ Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League, θα μεταδώσει το Novasports 1. Στη 1.30 μ.μ. και στις 2.30 μ.μ. αντίστοιχα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: