Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Μήπως είναι ο Μιγκέλ Βιτόρ της Μπενφίκα;

Φήμες ότι αυτός είναι ο Πορτογάλος αμυντικός που έχει κλείσει ο ΠΑΟΚ.
Μήπως είναι ο Μιγκέλ Βιτόρ της Μπενφίκα;
Πρώτη επιλογή για τη θέση του κεντρικού αμυντικού που θα καλύψει το κενό του Στέλιου Μαλεζά είναι σταθερά εδώ και μέρες ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης που χειρίζεται το θέμα έχει έρθει σε συμφωνία με τον 23χρονο στόπερ, ωστόσο, για να ενεργοποιηθεί αυτή, θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα στην οποία ανήκει.
Τις επαφές για να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο έχει αναλάβει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και ο ατζέντης του, και ο ΠΑΟΚ τηρεί στάση αναμονής περιμένοντας να πληροφορηθεί τις εξελίξεις. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα ο ποδοσφαιριστής θα εξασφαλίσει την ελευθερία του και θα ανοίξει ο δρόμος για να έρθει στην Τούμπα.
Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πώς η ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής είναι η Μπενφίκα και αυτός είναι ο λόγος που τις τελευταίες ώρες προέκυψε έντονη φημολογία για τον Μιγκέλ Βιτόρ, 23χρονο κεντρικό αμυντικό της ομάδας της Λισαβόνας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στις αρχές καλοκαιριού ήταν στη λίστα τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού, δεν αποκτήθηκε όμως από κανένα από τους δύο συλλόγους λόγω υψηλού κασέ.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: