Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ο απολογισμός της ημέρας!!

Οι Σολωμού και Πλατανιώτη κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της συγχρονισμένης κολύμβησης σε αντίθεση με την Εθνική πόλο και την Μαρία Μπελιμπασάκη, που δεν κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση και στα ημιτελικά των 200μ. αντίστοιχα.
Ο απολογισμός της ημέρας
Υδατοσφαίριση: H Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών θα ήταν ευχαριστημένη και με την ισοπαλία, τελικά όμως κόντρα στην Αυστραλία (13-8) έκανε άσχημη εμφάνιση και γνώρισε τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά.
Συγχρονισμένη κολύμβηση: Το δίδυμο των Δέσποινα Σολωμού κι Ευαγγελίας Πλατανιώτη εξασφάλισαν μία θέση στον τελικό του ντουέτου. Οι Ελληνίδες στο ελεύθερο πρόγραμμα συγκέντρωσαν 88.840 βαθμούς και 178.040 στο σύνολο. Την Τρίτη (7/08, 5μ.μ.) θα διεξαχθεί ο τελικός.
Στίβος: Η Μαρία Μπελιμπασάκη έκανε καλή εμφάνιση, αλλά η τέταρτη θέση στην τρίτη σειρά σε χρόνο 23.36 δεν ήταν αρκετή για να προκριθεί στην επόμενη φάση.
Ιστιοπλοΐα: Στην κατηγορία των 49er οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατενιώτης τερμάτισαν στην τελευταία θέση (20οι) κι ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς, ενώ στα 470 ανδρών οι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος μετά την ολοκλήρωση της 7ης (27η θέση) και 8ης (19η θέση) ιστιοδρομίας, βρίσκονται σταθερά 19οι.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: