Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Αποκαλύπτεται στο κοινό του ο Ολυμπιακός!

Το μοναδικό εντός έδρας φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν δίνει απόψε το βράδυ (7/8, 21:00, Novasports 1) ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μάλαγα στο «Γ.Καραϊσκάκης».
Τα αποκαλυπτήρια του φετινού Ολυμπιακού θα γίνουν σήμερα το βράδυ (21:00) μπροστά στους φιλάθλους του, καθώς η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα αντιμετωπίσει την ισπανική Μάλαγα.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν δίχως απουσίες, εκτός του Αβραάμ Παπαδόπουλου που είναι τραυματίας και των ανέτοιμων Μιραλάς και Γκρέκο.
Ο Νταβίντ Φουστέρ επέστρεψε από την πατρίδα του, ενώ και ο Γιάννης Ζαραδούκας ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο γόνατο.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ίσως χρησιμοποιήσει δύο ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο, για να δώσει έτσι την ευκαιρία στους περισσότερους ποδοσφαιριστές να πάρουν χρόνο συμμετοχής.
Η 18άδα της Μάλαγα, η οποία αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα και ορισμένοι ποδοσφαιριστές της έχουν αποχωρήσει, είναι η εξής: Βίλυ, Γκάμες, Ουέλιγκτιν, Ντεμικέλις, Καμάτσο, Χοακίν, Τουλαλάν, Χουάμνι, Πορτίγιο, Σέμπα, Καμενί, Ματάισεν, Μονρεάλ, Ντούντα, Ελισέου, Μπουονανότε, Σέρχιο Σάντσες και Ίσκο.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: