Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Πάνε για… άλλα στην Παναχαϊκή!!

Πάνε για… άλλα στην Παναχαϊκή
Με τη δεδομένη συμφωνία της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ για την μεταγραφή του Εμίλιο Φουρτάδο, οι Πατρινοί καλούνται να βρουν νέες λύσεις για το επιθετικό κομμάτι. Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Ουαταρά, ωστόσο οι πιθανότητες παραμονής του είναι μειωμένες αυτή τη στιγμή.

Η Παναχαϊκή συνεχίζει τις προπονήσεις της στην κάτω Αχαϊα, μέχρι να διευθετηθεί οριστικά το θέμα με το γήπεδο. Σε αυτή της Δευτέρας συμμετείχε για πρώτη φορά ο Ουαταρά, ωστόσο η παραμονή του στην ομάδα είναι στον «αέρα». Έχει ήδη ενημερωθεί να βρει ομάδα στο εξωτερικό, καθώς δεν υπολογίζεται, ενώ του έχει επιβληθεί και χρηματικό πρόστιμο για αργοπορία του.

Στα μεταγραφικά, μετά τον Ζαχοβάικο που είναι το νέο απόκτημα, εξετάζονται οι περιπτώσεις των Σολάκη, Καμπάνταη και Μπακαγιόκο για να συμπληρωθεί το «παζλ» στην επίθεση. Ο πρώτος έχει αρκετές πιθανότητες ώστε να προχωρήσει η υπόθεση, ενώ για τον Μπακαγιόκο τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα, καθώς θεωρείται υψηλό το κασέ του για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Τέλος, η Παναχαϊκή ανακοίνωσε και το πρώτο φιλικό που θα γίνει για την ερχόμενη σεζόν. Αυτό θα διεξαχθεί απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα την προσεχή Δευτέρα (13/8).


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: