Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Οι αγνοούμενοι...!!

Παίκτες που αποχώρησαν από τον Άρη και ακόμα δεν έχουν βρει ομάδα.
Οι αγνοούμενοι...
Η μεταγραφική περίοδος είναι σε εξέλιξη σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κάποιοι παίκτες που έφυγαν από τον Άρη ακόμα αναζητούν ομάδα. Ποιοι είναι αυτοί;
Ποδοσφαιριστές που ο ΑΡΗΣ «χρυσοπλήρωσε» τα προηγούμενα χρόνια και θα κληθεί να πληρώσει ακόμα αρκετά, έπειτα από τις δικαστικές τους νίκες σε προσφυγές ακόμα δεν μπορούν να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Ο Μιχάλης Σηφάκης δεν κατάφερε να εξαργυρώσει τις εμφανίσεις του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να βρει ομάδες αμέσως μετά το Euro 2012, παρά το ενδιαφέρον που υπήρξε από κάποιες ομάδες τουλάχιστον όπως αναφέρθηκε στον Τύπο. Φυσικά δεν τα βρήκε ούτε και με τον ΠΑΟΚ, αφού προτεραιότητά του αποτελεί το εξωτερικό.

Ο Φράνσις Ντίκο, από τον οποίο η πιο ευχάριστη ανάμνηση θα είναι το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό, δίνοντας ξανά προβάδισμα στον ΑΡΗ στο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης», επίσης παραμένει χωρίς ομάδα.

Αυτός του οποίου τα ίχνη αγνοούνται εντελώς είναι ο Χουάν Τόχα. Για τον Κολομβιανό πραγματικά δεν έχει ακουστεί και δεν έχει γραφτεί τίποτα. Ομάδα ψάχνει να βρει και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Το πέρασμά του από τη Μακάμπι Χάιφα δεν ήταν επιτυχημένο και οι Ισραηλινοί δεν τον κράτησαν στο ρόστερ τους. Κάποια στιγμή ενδιαφέρθηκε η Βέροια αλλά τίποτα περισσότερο.

Ελεύθερος εξακολουθεί να είναι ένας ακόμα βαλκάνιος επιθετικός, που φόρεσε το πρώτο εξάμηνο της προηγούμενης σεζόν τη φανέλα του ΑΡΗ. Ο λόγος για τον Βικτοράς Γιάκομπ, που έπαιξε το δεύτερο εξάμηνο στη ρουμανική Κονκόρντια, αλλά τώρα είναι ελεύθερος.
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: