Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Όλα δείχνουν… Πετράκη!!

Ο Γιάννης Πετράκης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος τεχνικός του Εργοτέλη, μετά τις διαπραγματεύσεις με αρκετούς Έλληνες τεχνικούς.

Όλα δείχνουν… Πετράκη
Σύντομα φαίνεται πως θα τελειώσει το θέμα προπονητή στον Εργοτέλη. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, όλα δείχνουν πως ο Γιάννης Πετράκης θα αναλάβει τα «ηνία» και θα επωμιστεί το βάρος του να «τρέξει» την ομάδα με την επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκα.

Τις τελευταίες μέρες αρκετοί προπονητές έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Εργοτέλη, προκειμένου να αναλάβουν την ομάδα. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς βρέθηκαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο, προκειμένου να κουβεντιάσουν από κοντά το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Από την πρώτη στιγμή, όμως, αυτός που είχε «ξεχωρίσει» έναντι των υπολοίπων ήταν ο Γιάννης Πετράκης. Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ, μαζί με το δίδυμο Λαμπράκη-Πλεσίτη ήταν τα πρώτα ονόματα στη σχετική λίστα.

Με το πέρασμα αρκετών ημερών φαίνεται πως η λύση Πετράκη είναι αυτή που προκρίνεται. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας να υπάρξουν ανακοινώσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: