Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Με Πετράκη θα πορευτεί ο Εργοτέλης!!

Την πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη ανακοίνωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η κρητική ΠΑΕ.

Με Πετράκη θα πορευτεί ο Εργοτέλης
Ο Εργοτέλης θα είναι η δεύτερη ομάδα από την Κρήτη, στην οποία θα εργαστεί ο Γιάννης Πετράκης, στη Σούπερ Λίγκα την επόμενη σεζόν.

Ο 54χρονος τεχνικός είχε δουλέψει πέρσι στον ΟΦΗ, όμως απομακρύνθηκε από τον σύλλογο του Ηρακλείου, μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αν και κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Ο πολύπειρος τεχνικός έχει εργαστεί σε Ηρόδοτο (1999- 2000), Αστέρα Τρίπολης, Αστέρα Ρεθύμνου και Χανιά στη Γ’ Εθνική, ενώ στη δεύτερη κατηγορία δούλεψε σε σε Εθνικό Αστέρα και Ιωνικό.

Επίσης, ο Κρητικός κόουτς κάθισε στους πάγκους του Αστέρα Περάματος, στα Μάλια (1997- 2000), τον ΟΦΗ'94 και την Νέα Ιωνία.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη

«Στη νέα πορεία που ξεκινά ο Εργοτέλης με τον Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία, ξεχωριστό και ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο θα έχει ο γενικός αρχηγός και εμβληματική φυσιογνωμία του Συλλόγου μας Σταύρος Λαμπράκης.

Στο πλευρό του Γιάννη Πετράκη θα βρίσκονται και οι έτεροι στυλοβάτες της ανόδου. Ο Βασίλης Πλεσίτης, ο Μιχάλης Ξημεράκης και ο Νίκος Κουνδουράκης. Τα ηνία του Εργοτέλη στα χέρια Εργοτελιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: