Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Σενάρια για Πλασίλ, ενδοιασμοί για Μαλουντά!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Γιάροσλαβ Πλάσιλ, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Μπορντό. Πάντα, στα υπ’ όψιν η περίπτωση του Μαλουντά που θα αποτελέσει μια… ηχηρή μεταγραφή.

Σενάρια για Πλασίλ, ενδοιασμοί για Μαλουντά
Η υψηλή φορολογία που επιβάλει η γαλλική κυβέρνηση αναγκάζει τον Γιάροσλαβ Πλάσιλ στην απόφαση να αποχωρήσει από την Μπορντό και ήδη έχει προταθεί στη διοίκηση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, ο Τσέχος χαφ παίρνει ετησίως 1,3 εκατ. ευρώ στους Γιρονδίνους και το 70% του συμβολαίου του (λήγει το καλοκαίρι του 2015) είναι φόροι, κάτι που τον αναγκάζει να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να βρει κάποια ομάδα εκτός Γαλλίας.

Την υπόθεση φαίνεται πως έχει αναλάβει ο Χουάνχο Λορένθο, ο οποίος είχε παίξει σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του διεθνούς μέσου στην Οσασούνα το καλοκαίρι του 2007.

Ο Πλασίλ αγωνίζεται από το 2009 στην Μπορντό και έχει αρκετές συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος (83 αγώνες-6 γκολ).

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με το μέλλον μου αν και έχω δύο χρόνια συμβόλαιο. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Παραμένω όμως φιλόδοξος. Θα ήθελα να παίζω Champions League, αν και το Europa League, είναι μια καλή διοργάνωση», δήλωσε πρόσφατα.

Παράλληλα, όλο αυτό το διάστημα ακούγεται έντονα πως οι Πειραιώτες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια ηχηρή μεταγραφή και το όνομα του Φλοράν Μαλουντά εξετάζεται από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Οι «ερυθρόλευκοι», μέσω του Πιερ Ισά, θα προσπαθήσουν να κλείσουν τον Γάλλο εξτρέμ της Τσέλσι που μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες. Αν και έχει φτάσει τα 33, ο διεθνής άσος θεωρείται πως μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αλλά συνυπολογίζουν το γεγονός πως έχει μείνει άπραγος για έναν ολόκληρο χρόνο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: