Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Τούρκοι επενδυτές μπαίνουν στον Άρη;

Η επόμενη ημέρα στον Άρη μπορεί να είναι θολή, όσο πλησιάζει η 5η Ιουλίου (αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) ξεθωριάζει. Η τουρκική εταιρεία «Doyen group» φέρεται να θέλει να επενδύσει στους «κίτρινους»

Τούρκοι επενδυτές μπαίνουν στον Άρη;
Τα προβλήματα στον Άρη δεν έχουν τελειωμό. Η διοίκηση των «κιτρίνων» ψάχνει τρόπους να τα λύσει αλλά τα εμπόδια είναι πολλά. Όμως, η... σωτηρία για την ομάδα μπορεί να έρθει από Τουρκία. Η εταιρεία «Doyen group», τουρκικών συμφερόντων, σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr φέρεται να είναι εκείνη που θέλει να επενδύσει στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Τον ρόλο του μεσάζοντα σε αυτό το επενδυτικό «παιχνίδι» έχει πάρει ο Αναστάσης Αβάνογλου, πρώην μέλος της διοίκησης Ψηφίδη, ο οποίος έχει επικοινωνία με την εταιρεία και αναμένεται την ΑΜΚ που θα γίνει στις 5 Ιουλίου.

Ο Όμιλος «Doyen» είναι μια διεθνής εταιρεία ιδιωτικών επενδύσεων που υποστηρίζεται από τα ιδιωτικά κεφάλαια των ιδρυτών της. Ο Όμιλος έχει συμμετοχές στους ακόλουθους τομείς: Metals & Mining, Πετρέλαιο & Αέριο, Ενέργεια & Υποδομές, Real Estate & Τουρισμός (μεγάλη εμπορική κλίμακα), Sports & Entertainment. Έχει επίσης συμμετοχή σε εξορυκτικές δραστηριότητες, χρυσού, χρωμίου, άνθρακα και ουρανίου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: