Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Επαφή με… Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ!!

Μια ακόμα παράμετρο της κατασκευής γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια -αυτή της σύμπραξης με τον Δήμο- ετοιμάζεται να δρομολογήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Επαφή με… Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ
Στην πρώτη γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε πως ο βασικότερος στόχος της ΑΕΚ θα είναι η κατασκευή του γηπέδου στη φυσική της έδρα.

Παράλληλα με τις διεργασίες που κάνει όμως στα υπόλοιπα επίπεδα (χρηματοδότηση, επαφές με αρχιτέκτονες και κατασκευαστικές εταιρείες, κλπ) ο «τίγρης» θέλει να δρομολογήσει και τη συνεργασία του με τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Γι’ αυτό το λόγο μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει η πρώτη συνάντηση της νέας διοίκησης της Ερασιτεχνικής (στην οποία ανήκει το οικόπεδο) με τη Δήμαρχο, Έφη Αποστολάκη.

Εκεί όπου δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» και ο ίδιος ο Μελισσανίδης, προκειμένου να ενημερωθεί απευθείας για τις προθέσεις του Δήμου και να κάνει σαφή τα δικά του σχέδια για την κατασκευή του γηπέδου.

Κι εφόσον υπάρξει η σύμπραξη που επιθυμείται (άλλωστε η Δήμαρχος έχει εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία της περιοχής να υποδεχθεί και πάλι την ΑΕΚ) τότε η «Ένωση» θα έχει κάνει ένα ακόμα βήμα προς την επιστροφή της στα πάτρια εδάφη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: