Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ο «τίγρης»… και οι άλλοι!!

Η νέα διοίκηση της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ δεν ορίστηκε ακόμα. Σημασία δεν έχει τόσο αυτό όμως. Όσο το ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης σκοπεύει να βγει κι επισήμως… μπροστά, αναλαμβάνοντας θεσμικό ρόλο.

Ο «τίγρης»… και οι άλλοι
Στην πρώτη συνεδρίαση της η καινούργια διοίκηση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ περιορίστηκε στο να συγκροτηθεί σε σώμα.

Το γεγονός ωστόσο ότι δεν λήφθηκαν αποφάσεις για τις διοικούσες επιτροπές που θα αναλάβουν κάθε τμήμα (σ.σ. αυτό θα γίνει στο επόμενο ΔΣ της προσεχούς Πέμπτης) δεν σημαίνει πως δεν έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες γι’ αυτό του ποδοσφαίρου.

Κι αυτό διότι είναι σαφής η πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να ξεκαθαρίσει και… τυπικά ότι ηγείται της προσπάθειας αναγέννησης, αναλαμβάνοντας θεσμικό ρόλο στη διοίκηση. Επίσης ξεκάθαρες είναι, δε, οι προθέσεις του για τη στελέχωσή της.

Εκτός του ίδιου λοιπόν, στη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος αναμένεται να βρίσκονται δυο μέλη του νέου ΔΣ της Ερασιτεχνικής: Ο στενός του φίλος, Βαγγέλης Ασλανίδης και ο γνωστός από την παλιότερη θητεία του στην ΠΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Όσο για τα υπόλοιπα έξι πρόσωπα της (κατά πάσα πιθανότητα δεκαμελούς) νέας διοίκησης, θα είναι δικές του επιλογές και θα σφραγιστούν τις επόμενες μέρες.

Με μόνο σίγουρο ότι θα συμπεριλαμβάνεται σε αυτές ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (που εκτελεί ήδη άλλωστε χρέη διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα), αλλά και οι Πέτρος Χριστοδούλου και Απόστολος Πουλοβασίλης (υψηλόβαθμα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας και της «Lloyd’ s» αντίστοιχα), με τους οποίους ήδη έχουν γίνει επαφές.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: