Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Συνεχίζει να επενδύει στο… μέλλον ο ΠΑΟΚ!!

Μια επένδυση για τον μέλλον έκανε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προχώρησε στην απόκτηση του 14χρονου επιθετικού, Χαράλαμπου Υφαντίδη.

Συνεχίζει να επενδύει στο… μέλλον ο ΠΑΟΚ
Στην ενίσχυση των ακαδημιών του προχώρησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση ενός 14χρονου επιθετικού.

Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Υφαντίδη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ακρολίμνη Γιαννιτσών και είναι ανιψιός του παλιού παίκτη της Βέροιας, Χρήστου Υφαντίδη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Τον γεννημένο το 1999 κεντρικό επιθετικό Χαράλαμπο Υφαντίδη απέκτησαν οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ από την Ακρολίμνη Γιαννιτσών. Ο νεαρός κεντρικός επιθετικός θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας στην ηλικία του και αποτέλεσε «μήλο της έριδας» για αρκετούς συλλόγους που διεκδίκησαν την υπογραφή του.

Ο ανιψιός του Χρήστου Υφαντίδη, άλλοτε ακραίου επιθετικού της Βέροιας, του Παναθηναϊκού, της Δόξας Δράμας και της Νάουσας που αγωνίστηκε στα γήπεδα της Α’ και Β’ Εθνικής από το 1971 ως το 1992, είναι μέλος τόσο της μικτής Πέλλας, όσο και της περιφέρειας.

Ο 14χρονος επιθετικός συνοδευόταν από τον θείο του, αλλά και τον στενό φίλο του και επίσης παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και άλλοτε πρόεδρο του συνδέσμου αμειβομένων ποδοσφαιριστών Λάκη Σημαιοφορίδη. Επειτα από τη συνάντηση με τον γενικό διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο στα γραφεία της ΠΑΕ οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: